Februari! Dat begint voor ons altijd goed met 4 verjaardagen in 3 dagen. Gelukkig hoef ik voor slechts twee er een feestje van te maken, bij de andere twee zijn we alleen visite.

Maar er moet wel van alles gebeuren, woensdag koekjes bakken en glazuren. Donderdag de hoed maken van rice crispies en fondant. Dan vrijdag de taart bakken, vullen en afwerken. Ohja, de traktaties (lolly’s op zoethout) voor school moeten die dag ook mee. Dan had ik nog ergens cupcakes gepland en de aankleding van de feesttafel.

Gelukkig is een groot deel van de sweet table snoepgoed. De ‘smekkies in alle smaken’ zijn fruitsnoepjes, toverstokken in de vorm van zoethout en soepstengels, chocolade geld als knoeten en galjoenen en zelfs de chocolade muizen liggen al klaar.

img_5018.jpegEn als drinken staat er een heel assortiment aan gifmengsels klaar, verschillende kleuren ranja die je toe kunt voegen aan flesjes water, natuurlijk met het logo van de afdelingen van zweinstein..

En mijn verjaardagscadeau is ook besteld, de curio. Dus binnenkort gaan we aan de slag met  nieuwe projecten, ik was toch wel erg nieuwsgierig naar de extra mogelijkheden. Het etsen van dikkere materialen, embossen van papier etcetera, we gaan het zien!

*Suze*