Voorjaarscatalogus op de dag dat we ijsvrij hebben ;-)

Wat een perfecte dag voor een nieuwe catalogus, we zijn verplicht vrij dus je hebt alle tijd om in de zomerse sferen te komen. 😉 De materialen zijn vanaf vandaag te bestellen en er zitten fantastische nieuwe materialen bij!

voorjaar zomer catalgus stampin up

En nog mooier ..vandaag gaat ook de sale – a – bration in. Bij elke besteding van €60,-  (uit welke catalogus dan ook) krijg je gratis producten! Deze periode duurt tot 31 maart, maar  sommige items zijn beperkt leverbaar dus wacht niet tot de laatste dag.

sale a bration

Vanavond ben je welkom op te komen kijken en zaterdag 9 januari gaat er een bestelling uit.

En heb je er al eens over nagedacht om demo te worden? Voor het startpakket (dat je zelf samenstelt uit alle catalogi)  betaal je standaard €129,- normaal zoek je dan voor €179 aan producten uit, maar nu voor maar liefst €220,-. Het is daarna niet verplicht om workshops te geven, je mag ook demo zijn om zelf voordeliger in te kopen. Voor meer info kijk je even HIER.

Ik ben zelf al aan de slag geweest met de stempelset Going Global (pagina 39 ) en de Making Memories (pagina 43) en de gratis set ‘The sky is te limit’ (pagina 16 uit de SAB catalogus)

valantijnsaart going global wijn label going global Memories in the makingsky is the limit En op Pinterest vind je nog natuurlijk nog veel meer mooie ideeën!

En nu gaan we schaatsen…..op straat!

*Suze•

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.