Vooruit kijken naar Augustus

Over week sta ik even stil, en omdat het eerst hard werken is om je huis netjes te krijgen voor de logeer- oppas en je werk af te ronden (alsof er zoveel misgaat als je er even niet bent…) ben ik op het moment een heel eg bezig bijtje 😉 Maar daarom kijk ik nu óók alvast vooruit!

In augustus begin ik weer met het geven van workshops, en omdat online heel goed bevallen is ga ik daar absoluut mee door. Het wordt een iets andere vorm, ik ben er bij de start van de lockdown meteen mee begonnen en heb het elke week op de vrijdag avond vol gehouden tot juli. Dat was soms best veel werk moet ik eerlijk bekennen.

Vanaf Augustus bied ik maand pakketten aan waarmee we kunnen werken in de online workshops en deze bestel je voor €15,- en dat is inclusief verzenden of bezorgen. Het pakket is zo samengesteld dat je er zeker 8 kaarten (of andere projecten) mee kunt maken. Je gebruikt thuis je eigen gereedschappen als embossingfolders, stansen, ponsen etc . Je kunt meekijken in de online Stempelfeest groep of later via YouTube, of je maakt zelf iets leuks met de materialen. 14 & 28 augustus 19:30 online

Of kom je weer op de koffie? Je kunt de workshop ook ‘ in het echt’ komen doen op zaterdag 29 augustus  14-16:00  BijSuze

Het pakket is deze eerste keer extra goed gevuld, ik heb gekozen voor het ‘In Good Taste’ papier en dat pakket bestaat uit maar liefst 24 motieven, het dubbele van wat we gewend zijn.

  • 12 vellen van 15 x 15 cm dessinpapier
  • 5 vellen Whisper White
  • 6 vellen gekleurd cardstock
  • 1 meter bijpassend lint/ribbon
  • Bijpassende embellishments
  • en 4 enveloppen

Tijdens de workshop gebruik ik de Nederlandse stempelset ‘Knuffels op papier’ en de bijpassende stansen, deze zijn er met korting bij te bestellen. Bij het inschrijven kun je meteen aangeven wat je wensen zijn

Het papierpakket + de bundel ‘ Knuffels op papier’ met de bijpassende stansen voor € 65,- Het papierpakket + de stempelset ‘ Knuffels op papier’ voor €40,- of alleen het bomvolle papierpakket voor €15,- (inclusief verzenden/bezorgen)

Doe je mee? Maken we er samen weer iets moois van!
*Suze*

NB. Iets bestellen tijdens de vakantie kan natuurlijk altijd in de online shop, en deze is nu helemaal in het Nederlands dus extra makkelijk, kijk maar eens mee in de video.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.