Wie zit hier achter?

CreatiefDuo 

Dit blog is geschreven door Suze Bonnema, op facebook staat er bij beroep ‘ knutselkampioen’  😉  Ik ben graag bezig met mijn handen, ik probeer nieuwe dingen uit, zoek andere toepassingen voor wat er al is en ik vind het fijn om dat te delen. Daarom laat ik graag zien wat ik maak en hoe ik dat maak. Dat doe ik online door mijn ideeën en voorbeelden te laten zien maar ook in de omschrijvingen en youtube filmpjes.

Nog meer over mij:  ik ben getrouwd met John en samen zijn we trotse ouders van Doutzen en Riemer en we hebben ook 2 katten Jango en Ayala.  Ik werk vanuit huis als demo voor het creatieve merk Stampin’ Up! Ik geef (online) workshops en verkoop de materialen. Sinds december 2021 heb ik voor mijn Stampin’ Up! een nieuwe website

Ik werk  bij het festival Welcome to the Village als contactpersoon voor sociale partners. We bouwen het festival elk jaar met een diverse groep van mensen, en ook de dagbesteding van Talant en de daklozenopvang Zienn doen dan mee.  
En als laatste geef ik op verzoek rondleidingen in stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden, vooral aan onderwijsinstellingen die het leuk vinden om een kijkje achter de schermen te nemen.

5 gedachten over “Wie zit hier achter?

 1. admin Bericht auteur

  Dag Ann, De pasta die wij gebruiken is van de firma Druma, je kunt online bestellen en zij leveren ook in België.
  Dan zijn er nog twee merken, Silhouette en Armour etch. Hoe deze te gebruiken of waar te verkrijgen dat kan ik je zo niet vertellen.
  Succes!

 2. Suze Bericht auteur

  bedankt voor je aanvulling! ik heb deze nog nooit geprobeerd maar het klinkt heel gemakkelijk

 3. Suze Bericht auteur

  Dag Gerda,
  Voor dit soort specifieke informatie kun je het beste terecht bij Silhouette America of bij een van de nederlandse leveranciers.
  Groetnis Suze

 4. Suze Bericht auteur

  Wat leuk om dat horen! Heel lief en dat is precies wat we nu nodig hebben 😉
  Ik werk voor een festival waar we ook ouderen met, en zonder dementie bij betrekken, die krijgen komende week ook allemaal kaartjes.
  Blijf thuis, blijf veilig en maak er wat van!
  *Suze*

Reacties zijn gesloten.