Wie zit hier achter?

CreatiefDuo

Dit blog is geschreven door Suze Bonnema, op facebook staat er bij beroep ‘ knutselkampioen’ . Ik ben graag bezig met mijn handen, ik probeer nieuwe dingen uit, zoek andere toepassingen voor wat er al is en ik vind het fijn om dat te delen. Daarom laat ik graag zien wat ik maak en hoe ik dat maak. Dat doe ik online door mijn ideeën en voorbeelden te laten zien maar ook in de omschrijvingen en youtube filmpjes.

Nog meer over mij:  ik ben getrouwd met John en samen zijn we trotse ouders van Doutzen en Riemer en we hebben ook 2 katten Jango en Ayala.  Ik werk vanuit huis als demo voor het creatieve merk Stampin’ Up! Ik geef (online) workshops en verkoop de materialen. Sinds december 2021 heb ik voor mijn Stampin’ Up! een nieuwe website

Ik werk bij Oranjewoud Festival – een prachtig festival vol klassieke muziek in parklandschap Oranjewoud – met mijn collega Marco verzorg ik de marketing en communicatie en als hoofd ticketing organiseer ik de kaartverkoop.
En als laatste geef ik op verzoek rondleidingen in stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden, vooral aan onderwijsinstellingen die het leuk vinden om een kijkje achter de schermen te nemen.