Wie zit hier achter?

CreatiefDuo = Silhouette en Stampin’ Up

Dit blog is geschreven door Suze Bonnema, op facebook staat er bij beroep ‘ knutselkampioen’  😉  Ik ben graag bezig met mijn handen, ik probeer nieuwe dingen uit, zoek andere toepassingen voor wat er al is en ik vind het fijn om dat te delen. Daarom laat ik graag zien wat ik maak en hoe ik dat maak. Dat doe ik online door mijn ideeën en voorbeelden te laten zien maar ook in de omschrijvingen en youtube filmpjes.

Nog meer over mij:  ik ben getrouwd met John en samen zijn we trotse ouders van Doutzen en Riemer en we hebben ook 2 katten Jango en Ayala.  Ik werk vanuit huis als demo voor het creatieve merk Stampin’ Up! Ik geef (online) workshops en verkoop de materialen. Sinds december 2021 heb ik voor mijn Stampin’ Up! een nieuwe website

Ik werk  bij het festival Welcome to the Village als contactpersoon voor sociale partners. We bouwen het festival elk jaar met een diverse groep van mensen, en ook de dagbesteding van Talant en de daklozenopvang Zienn doen dan mee.  
En als laatste geef ik op verzoek rondleidingen in stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden, vooral aan onderwijsinstellingen die het leuk vinden om een kijkje achter de schermen te nemen.

10 gedachten over “Wie zit hier achter?

 1. ann bode

  wij, in onze kalligrafie-groep, zijn op zoek naar etspasta en die lijkt in belgie nog moeilijk te vinden. Kunnen jullie ons daarbij helpen? In welke verpakkingen hebben jullie dit . Kunnen jullie dit eventueel opsturen en wat zou dat kosten ? Of kennen jullie een firmadie ook in belgie levert ? Hopelijk kunnen jullie ons helpen. Alvast bedankt voor de moeite. Groetjes vanuit belgie. Ann.

  1. admin Bericht auteur

   Dag Ann, De pasta die wij gebruiken is van de firma Druma, je kunt online bestellen en zij leveren ook in België.
   Dan zijn er nog twee merken, Silhouette en Armour etch. Hoe deze te gebruiken of waar te verkrijgen dat kan ik je zo niet vertellen.
   Succes!

 2. Nan

  Hoi Nancy en Suze, de Amour etch pasta kun je bestellen bij More is More in Almere in 2 verpakkingen. Deze is simpel in gebruik. Mal maken en het object ontvetten, de mal erop en dan met een klein kwastje opsmeren goed opletten dat je alle onderdelen hebt gehad. ik laat het 10 minuten intrekken dan zachtjes afspoelen, check of alles naar je zin is, mal eraf en viola klaar. Prijzen weet ik niet, zul je even moeten checken op hun site. succes

 3. Gerda

  Suze,
  op zoek naar meer info over de Curio ben ik jouw adres tegenkomen.
  Na bijna 4 jaar Cameo overweeg ik een Curio aan te schaffen en mijn belangstelling gaat het meeste uit naar de tool embossing.

  Ik ontwerp Origamic Architectuur en ik wil iets extra’s doen om mijn werk de nodige cachet te geven.
  Nu las ik in de Amerikaanse reviews dat de Curio een lichtgewicht is, dwz hij heeft maar een druk van 210 gr. Er zijn zwaardere jongens, maar die zijn ook een stuk duurder.
  Toen vond ik een KNK Zing Air machine met druk van 795 gr., dat ook sympatiek geprijsd was.
  Helaas heb ik geen vertegenwoordiger in NL gevonden, dus eletriciciteit en onderdelen worden dan lastig.

  Terug naar Curio, mijn vraag is: kan de Curio verwerking van veel reliefopdrachten aan, m.a.w is het het echt een “lichtgewichtje”, zijn de resultaten goed?
  Hoe lang doet hij erover om b.v. mooie krul sierletter te maken? Snelheid vind ik ook belangrijk.
  Is meteen aankoop van A4 mat zinvol?

  Bij voorbaat dank voor je antwoord,
  Groeten Gerda

  1. Suze Bericht auteur

   Dag Gerda,
   Voor dit soort specifieke informatie kun je het beste terecht bij Silhouette America of bij een van de nederlandse leveranciers.
   Groetnis Suze

 4. Marjan

  HALLO
  Ik was op zoek naar info over de nieuwste software voor de silhouette en daar kwam ik dit tegen. Super handig deze uitleg.
  Bedankt hiervoor.( en voor de vele andere handige tips)
  Hoe kan ik de rest van de filmpjes gaan bekijken??
  Gr. Marjan

 5. E.K. van Ginkel

  Hallo Suze
  Ik volg je al een tijdje op YOU TUBE. En vond het kaartje met de stokstaartjes en de 1.5 mtr afstand heel erg leuk. Ik werk bij Stichting ZaaiGoed in Haarlem. Op een tuin waar wij dagbesteding hebben voor ouderen met en zonder dementie. Ook doe ik daar ZaaiGoed Creatief. Vanwege Corona zijn wij gesloten. En jou kaartje ga ik nu maken voor alle deelnemers. Maar wel met een mooie gele zon door de wolken. Want achter de wolken schijnt de zon. Grtjes Liesbeth van Ginkel.

  1. Suze Bericht auteur

   Wat leuk om dat horen! Heel lief en dat is precies wat we nu nodig hebben 😉
   Ik werk voor een festival waar we ook ouderen met, en zonder dementie bij betrekken, die krijgen komende week ook allemaal kaartjes.
   Blijf thuis, blijf veilig en maak er wat van!
   *Suze*

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.