Workshop kerst thema

Het wordt al weer eerder donker, de verwarming staat aan, we gaan nu echt het najaar in. En wat hoort daarbij, de kerst! En kerstkaartjes, lichtjes, versiering, kransen, en misschien wel cadeautjes …

Kerst workshops €7,50
Demonstratie van de Festive flower punch, maak prachtige bloemen als tafeldecoratie, voor de kerstkrans of op pakjes.  Ga zelf aan de slag om een staande kerstkaart te maken mét een bijpassende envelop. En dan is er vast nog tijd over om een leuk cadeaulabel te maken.

We werken met de materialen van Stampin Up!, deze zijn na de workshop eventueel te bestellen. Natuurlijk mag je ook vooraf materialen bestellen zodat deze voor je klaar liggen op de workshop. Vermeld dit dan even in je aanmeldingsmail of neem telefonisch contact op.
Festive flower punch als servet decoratieKaart met lichtje perfect pines su 2015
donderdag 8 oktober – 9.30
zondag 11 oktober – 13:00  en 15:00 – locatie De Woonwinkel
donderdag 29 oktober – 9.30

Actie! Op 11 oktober is de workshop op een bijzonder leuke locatie, in de gezelligste brocante winkel van het noorden; de Woonwinkel. De workshops starten om 13: 00 en om 15:00, er is in elke ronde plaats voor maximaal 6 personen.
Nu kun je niet alleen de Stampin Up! producten bestellen, je kunt meteen met 15% korting shoppen in de kerstcollectie en de krijtverfcollectie ‘Rustiek’ van de woonwinkel. Dat kan altijd uit!

Vooraf opgeven is altijd nodig, stuur je mailtje naar info@creatiefduo.nl vol=vol!

*Suze*

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.