Zomerbloeiers – cadeautasje

Wat is er meer zomers dan een tuin vol bloemen? Snelle cadeautjes moeten maken om naar een feestje te gaan omdat je in het zonnetje zat te genieten 😉 Een feestjes met gepaste afstand , geen zoenen voor de jarige maar wél een feestelijk verpakt cadeautje.

Ik gebruikte het sjieke zomerse bloemendessin van de Peony Garden voor het maken van dit leuke tasje, een superleuk weggevertje! (ook prachtig voor je trouw album of kaarten… ) Het is niet het meest opvallende papier tussen al het andere kleurengeweld, en daarom een verborgen schat te noemen.

Het is gemaakt van 2 vellen 15 x 15 cm papier en je maakt eenvoudig een paar vouwlijnen zoals op de volgende afbeelding. Wil je de video hiervan bekijken dat kan op Facebook of op Youtube. De labeltjes op de voorkant zijn gemaakt met de stansen en stempelset uit het productpakket ‘ Knuffels op papier’ een echte must-have wat mijn betreft.

Maar voordat je aan de slag gaat kun je nog meer zomerse inspiratie opdoen bij mijn stempelcollega’s. Hop vooral verder!
Maak er wat van!
*Suze*

Wil je materialen bestellen? Dat kan altijd! Omdat ik op dit moment op vakanite ben help ik je graag verder in de webwinkel. Vegeet niet de hostess code in te vullen om een presentje te ontvangen 😉

7 gedachten over “Zomerbloeiers – cadeautasje

  1. Ellen Liefting

    dit mooie tasje is toch helemaal gaaf om iemand te geven. Dit papier is geweldig en helemaal eens die knuffels met stanzen hoort in iedere stempelkast. Geniet nog van je vakantie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.