Zomerkamp projecten

Nog even en dan is het zover, de projecten zijn klaar, de video’s bijna allemaal opgenomen en de instructies geschreven, hebben jullie er net zoveel zin in als ik?

Je kunt je nog steeds inschrijven voor het zomerkamp, de video’s komen online beschikbaar vanaf maandag 13 juli. En de pakketten met materialen zijn op elk moment te bestellen en worden door UPS bij je thuisbezorgd.

Doe je mee? Schrijf je in!

Op woensdag 8 juli krijg je in de live lunch een voorproefje te zien. Kijk mee om 12:30 op de Facebook pagina.

Optie A – Kosten € 55,-
De stempelset ‘Cute Fruit’ en 8 kleuren inktkussentjes + toegang tot de video’s. Je gebruikt je eigen stempelblokken om de stempels op te bevestigen en je eigen papier (gratis verzenden)

Optie B – Kosten € 80,-
De stempelset ‘ Cute Fruit’ en 8 kleuren inktkussentjes + toegang tot de video’s, daarbij 2 acryl stempelblokken en een pak met 40 vellen wit papier geschikt voor al je projecten + een cadeautje (gratis verzenden)

Optie C – Kosten €12,50
Je krijgt toegang tot de video’s met de uitleg van alle projecten. Je ontvangt geen fysieke materialen.

Wat heb je verder nog nodig? Gekleurd papier, wit paper en lintjes of draad. Aan gereedschap leg je klaar: een snijapparaat, lineaal, schaar en lijm. Ik heb zelf een kast vol gereedschappen die alles nog eenvoudiger maken maar in de video’s laat ik zien hoe je werkt met deze basics.

Maak er wat van!
*Suze*

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.