In het noorden zitten de eerste drie weken van de schoolvakantie er op. Voor anderen is de vakantie al bijna afgelopen. Wij hebben al een paar mooie weken gehad, we begonnen me een festival in Leeuwarden, daarna naar Frankrijk genoten van het mooie weer en mijn teken vaardigheden opgehaald . Thuis in Leeuwarden sloten we de vakantie afgelopen weekeind af met een volgende festival. De kinderen zijn nog een paar weken vrij er moet ook weer gewerkt worden, dus daar begin ik zoetjes aan ook mee.

Actie van deze dag? Een nieuwe bestelling plaatsen voor Stampin’Up artikelen.  Uit de jaarcatalogus ga ik nu zeker de planner nemen (en nog veel meer) en dan komen er ook nog items bij uit de nieuwe najaarscatalogus. Nee die is er nog niet, vanaf 1 september mag iedereen daar uit bestellen maar ik neem alsvast een voorschot met de pre-order.  Kom je maandag de 21e kijken? Omdat het vakantie is doen we dat gewoon overdag, je kunt aan komen waaien tussen 14.30 en 16.40.  En wat heb ik dan voor je klaarliggen: Kerst, Sinterklaas en een goed begin van het nieuwe (school)jaar, de planner.  Genoeg moois om me kennis te komen maken dacht ik zo 😉

Weet je nu al wat je wilt bestellen geef dat dan gauw door dan kun je het maandag meteen meenemen! Bestellen doe je zo

*Suze*